Moderne woning met zwembad en lounge
01.

Kennismaking

In een eerste stap kijkt Kristof samen met u naar uw wensen en noden in uw tuin. Daarbij nodigen we jullie graag uit op ons kantoor om een eerste kennismakingsgesprek te houden en daarbij te bepalen hoe uw tuin eruit gaat zien. Hierbij houden we rekening met de sfeer en de setting die u wenst en combineren we alle praktische, functionele en esthetische details die uw woning vereisen.

 

We kiezen hier resoluut voor een persoonlijke aanpak. Na de kennismaking doen wij dan ook een persoonlijk voorstel om uw droomtuin te ontwerpen. 

Kennismaking met de klant op kantoor
02.

Ontwerp

Vooraleer onze tuinarchitecten aan een ontwerp beginnen zullen zij een plaatsbezoek houden om de mogelijkheden en opportuniteiten van uw tuin te ontdekken. Hieruit volgen ruwe schetsen die worden omgezet in een verfijnd plan uitgewerkt op basis van uw wensen, het landschap en de aanwezige architectuur.

 

Samen bekijken we het voorontwerp en voeren we eventuele aanpassingen door om zo samen met u als klant tot een definitief ontwerp te komen. Daarnaast maken we ook een uitgebreid plan voor materialen, verlichting en beplanting dat we dan vertalen naar een gedetailleerde offerte. Zo zien we geen enkel detail over het hoofd. 

03.

Uitvoering

Na goedkeuring wordt het project ingepland. Hierbij zorgt Tuinen Joos voor de volledige aanleg van uw tuin. Wij zorgen voor de volledige coördinatie zodat onze klanten maximaal ontzorgt worden. Hiervoor staat ons buitenteam graag klaar. Onze ervaren werknemers staan dan ook garant voor een vlotte uitvoering. Dit doen zij samen met onze projectleider die uw aanspreekpunt is wanneer wij uw droomtuin neerzetten. 

Door te werken met kwaliteitsvolle materialen en beplanting zal uw tuin vanaf dag één een volwassen uitstraling bekomen. 

Onze tuinarchitecten volgen de werken mee, zodat ze de laatste afwerking met tuinmeubelen en accessoires met u kunnen overleggen en alles tot in het kleinste detail wordt afgewerkt, zodat u simpelweg van uw tuin kan genieten. 

Tuinarchitecten werken aan ontwerp van tuin
04.

Onderhoud

De nieuwe tuin die wij afleveren heeft ook nood aan onderhoud. Ook hiervoor neemt Tuinen Joos u graag de zorgen uit handen en zorgen wij voor een gepast onderhoud. U hebt hierbij de keuze uit verschillende onderhoudsformules die aangepast zijn op uw noden  en die van uw tuin. 

Klaar om van uw nieuwe tuin te genieten?

Snoeien van haag