Klassieke tuin aan villa te Hofstade

Studiebureau met specialisten

Van jongs af aan was Kristof al geboeid door tuinen, natuur en het buitenleven. Dankzij deze passie ging hij hier dan ook mee verder na zijn middelbare school, hij studeerde tuinarchitectuur en richtte kort na zijn studies Tuinen Joos op. Ondertussen is Tuinen Joos uitgegroeid tot een toonaangevend, succesvol bedrijf met gedreven tuinarchitecten en ervaren medewerkers. 

Vanaf de start van een project legt Kristof samen met ons team tuinarchitecten de lat enorm hoog. Ze durven de lijnen te hertekenen, met als uitgangspunt het creëren van unieke landschappen en tuinen. 

Kristof Joos in boomgaard

Onze visie

Bij Tuinen Joos worden projecten ontwikkeld vanuit drie belangrijke parameters: 

  • De wensen van de klant; 
  • De aanwezige architectuur; 
  • Het omliggende landschap. 

Een juist evenwicht vinden tussen deze drie parameters, functionaliteit en esthetiek staat hierbij centraal. Elke tuin is hierdoor uniek en dus ook hoogst persoonlijk. Tuinen Joos wendt hierbij al zijn expertise en ervaring aan om de gewenste tuin, conform aan al uw wensen, voor u te realiseren. 

Ontdek onze werkwijze

Zwemvijver met uitzicht op bos

Een unieke signatuur

In het hoogste segment streven wij naar perfectie aan de hand van onze unieke visie. Hierbij combineren wij uw wensen met het aanwezige landschap en de architectuur van uw thuis. Al meer dan 20 jaar past Kristof met Tuinen Joos deze unieke visie toe op al zijn projecten, met verschillende pareltjes tot gevolg.

Neem contact met ons op

Moderne villa met ruim terras en landschappelijke tuin

Werken bij ons

Wij zoeken altijd enthousiaste medewerkers die samen met ons en de klant de perfecte tuin willen creëren en onderhouden.

Alle vacatures

werknemers lunchen